Wednesday, April 20, 2011

❤ Hari-hari yang memenatkan ❤

Salam dan selamat petang!wuuuaaaa......lama dah x update blog..beberapa hari ni niesa bz sikit..nk update blog pn xde masa..kalau berkesempatan je niesa akan blogwalking..baca entry kawan2..komen-komen..rindu plak nak singgah dan terjah sahabat2 tersayang cam Ezaty, Cik Dyra dan Missh Ika..tapi ada gak la menyebok kat blog dorang tu..haha..mana boleh tak singgah..nanti ketinggalan plak..btw niesa skarang sibuk part time..nak kumpul duit la katakan..haha..pagi pkul 7-4.30 ptg niesa kerja..practical la...ptg plak pkul 6 part time tolong makcik kat kedai makan..ehh!silap..kedai air..bahagian air je..tlg ambik order...pkul 11 baru balik..penat~hukhuk..xpe..practical tinggal 1 week je lagi..waaaa...xsabar!!ok2...setakat disin sahaja buat hari ni..nak g mandi sebab jap lg nk g kerja dah...(~_~)

7 comments:

  1. amboi...kumpul duet banyak2 nak wat aper tuh???

    ReplyDelete
  2. ; wah !!
    name missh de lha !!
    tenkiu dear .

    ReplyDelete
  3. @^^nu[dd]yra^^
    nak wat shopping nnti..hahaha..bersusah2 dahulu bersenang2 3 mnggu akan dtg..wahh!haha..

    ReplyDelete
  4. @missh aryeika
    ehh!ade ke?haha..welcome..bnda kecik je tu.. =)

    ReplyDelete
  5. wah! rajinnya cik niesa :)
    sorry, zaty lama tak singgah sini. :(
    adakah anda sihat? da lama x kacau niesa. nampak niesa online kat fb, tapi xtegur pun. baik x zaty? hehe

    ReplyDelete
  6. @ezaty
    haha..rajin la sgt...xde la..tlg makcik je..tu pun sampai mggu depan je..niesa sihat2 je..cuma penat xckp rehat..haa..tu la xtego..baik....haha..btw tahniah lulus..hikhik...

    ReplyDelete
  7. @Niesatu la kan. nanti kena kerap tegur la. hehe. thanks babe. berkat dari doa niesa :)

    ReplyDelete