Friday, April 15, 2011

❤ GiveAway Ujang9897!! ❤

Salam!again!haha..nak join GA Ujang yang di tag oleh sayunk Cik Ezaty kita nih..ehe..sambil dok layan Maharaja lawak + mata dah berat nak tidur + blogging..diteruskan dengan agenda seterusnya iaitu nak join GA lagi!yeaahhh!semangat gitu...(kononnya semangat..hikhik..)ok..kita tengok syarat-syarat yg ditetapkan oleh Incik Ujang ye...jom~

1.Letak header Pilihan Malaysia..(ujang cakap xwajib)..ehe..done!
klik sini..jom!

2.Letak gambar korang yang sempoi..(pun xwajib!).. done!

sempoi ke gmb ni?cam x je..hakhak..

3.Bebel la apa-apa..nak kutuk blog Ujang pun boleh..(tak wajib gak..)done!

ouh!jgn la bg niesa membebel..haha..actually niesa ni baru je terjah blog Ujang ni dari ezaty..nak kutuk??uihh...bek jgn..ti xpasal2 jadi kontroversi plak..hikhik...nak banyak2 berdoa sebab membawa segunung harapan semoga kali ni niesa bertuah sikit dan nak menang!woooo...insyaAllah..harap2 ada rezeki kali nih..amin~amin~ (^_^)

4.macam biasa..tag kawan..jom join! done!

5.Tinggalkan entry penyertaan di entry ini..done!

9 comments:

  1. insyaAllah. lagipun, hujung bulan ni ujang da nak kahwin. mana tau ada rezeki, boleh menang besar. hehe :)

    ReplyDelete
  2. cik dd slaloo gak bacer blog ujang....best n santai....tp x smpat lg nak join giveaway...harap2 smpat lah join b4 due date nyer...hahaha...aper2 pon ader 1 entri phargaan tuk niesa

    http://ceriterachentanuddyra.blogspot.com/2011/04/entri-penghargaan-utk-kawan-blogger.html

    ReplyDelete
  3. @ezaty
    harap2 mcm tu la kan..kalau ada rezeki menang la..amin2..haha..

    ReplyDelete
  4. @^^nu[dd]yra^^
    insyaAllah smpt..ehe..wah2..thanks dear!dah baca dah.. :)

    ReplyDelete
  5. @Niesa hehe. tu la. amin amin. harap-harap ada rezeki nak menang kan :)

    ReplyDelete
  6. singgah dari blog abang ujang...
    abang katanye...
    hahaha...
    good luck ya !~


    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

    ReplyDelete
  7. @ezaty
    hoho..harap2 kita menang kali ni kan yunk..insyaAllah..amin2..ehe.. =)

    ReplyDelete
  8. @solo molo
    hahaha..thanks "abang" sudi singgah..hikhik..thanks ya! =P

    ReplyDelete
  9. insyaAllah. harap menjadi kata-kata niesa ni. amin :)

    ReplyDelete