Sunday, March 13, 2011

❤ Tiba2 nak marah sangat2...!! ❤


Ohhh!!tidakkk!!!malam ni lepas balik dari jalan2..tiba2 rasa nk marah!!bukak blog ni cuba utk menenangkan minda dengan baca entry kwn2 alam maya...nak tau nape nisa tiba2 nk marah??nak kongsi sikit punca2 tercetusnya api kemarahan ni..setan mesti loncat2 hepi sebab nisa marah2...mencuba utk meng'cool'kan diri..huhu..
Ok, hari ni plan nk enjoy sebab dah lama sgt x enjoy..bukan nk enjoy ngan benda2 yg merosakkan minda..tp nk g jln2 kat pameran Hari Peladang peringkat negeri + nak g tgk wayang..siap dah ajak member2 lak g..xramai 3 org je termasuk nisa..malam b4 g tu dah tag membe yg nk ajak g tu..22 on je..kononnye..cakap bukan main lagi..tapi nisa paling pantang bab tipu2 ni...kalau xnak pg xyah tipu..cakap terus terang..bukan nak paksa..ok fine..xkisah la..lantak la nak tipu ke x..dah banyak kali kena ngan org yg sama..dan banyak kali terkantoi..tp buat tak tahu..bia Allah je balas kalau dia nk tipu2...malu la tipu dengan benda yg org leh dapat tahu..arrgghhh!!sekali lagi setan tepuk tangan tgk nisa marah..nk cool2 kan diri..nisa pg lepak kfc je b4 nk g tgk wayang..cite start kol 430..tgk kurafat.. al-maklumlah..cite dah basi..kt Bintulu ni cite yg dah basi baru keluar..dsebabkan nk gak tgk kt panggung wayang..x kisah la basi pn basi la...Lepas cite tu habis, xtau nk g mana sebab kena g teman kawan..so try la pusing 1 tempat pameran tu kot2 jumpa kwn nisa yg xjd join tu..cari pnya cari..xjumpa..dari situ dah tau..tipu.. cool2..jgn marah2...pg beli something yg boleh dmkn n sumbat dlm mulut..sambil pusing2 tgk apa yg patut..
Lagi marah sebab, abg nisa!org nak balik..penat!t nisa balik lewat2 tau plak marah..dah tu soh tnggu tempat jauh2..xtau ke adik dia ni pompuan..t xpasal2 kena colek..baru tau..dah org xreti nak melintas jalan..bukan xreti..xberani je..abg2 polis kt ctu plak menggatal..pantang tgk pmpuan..isy~lagi sekali setan gelak sambil guling2 sebab suka tgk nisa marah tanpa sebab yg munasabah...
Dah cuba hilangkan marah dari awal2 klua..tapi ada gak yg nk wat nisa marah..setan byk sgt kot sbb tu jadi cam tu..tp bila cite pasal kawan..ssh nk cari kawan yg betul2 kita leh wat kawan..maksud nisa jujur dan yg sewaktu dgnnya..kawan yg boleh di anggap Sahabat sejati nisa ada 3 org..Nur Qamariyah Khan a.k.a Kak Nur, Siti Nor Raddziah a.k.a Nameng & Marianne a.k.a Yen..setakat ni juz dorg yg sgt memahami diri nisa..tu yg sayang dorg sgt2...tp honestly mmg ssh nk carik kwn skang ni....
kawan2 nisa kt dunia blog ni mesti baik2 semua kan?haha...kalau xbaik korg mesti x follow nisa..bkn nk ckp yg x follow tu jahat..kpd yg sudi follow nisa tu..nisa hargai sangat2..nisa akan cuba menghargai korg sebaik yg mungkin..InsyaAllah...sayang korg gak!!
okie la..nak tido..penat sgt2..sok kena g keje dah..alahai..rasa sayang nk tinggalkan blog n kawan2 kt dunia blog ni..tp keadaan tidak mengizinkan..nite allz~mmuuaaxxx!

6 comments:

  1. tgh bersabar..thanks ye dear..ehe.. =)

    ReplyDelete
  2. wah! cool babe. memang susah nak cari kawan skrg ni, kalau nak jumpa yang betul2 jujur & dapat trima kita seadanya antara 1000 org cuma 1 ja yb betul-betul faham kita. apa-apa pun, selagi mampu tahan sabar, sabar sebaik mungkin k! :)

    ReplyDelete
  3. Sian nya lok,,sabarlah owh,, :)susah mok crik kwn sebenar,,tp hargai kwan sebenar ya,,ehhe

    ReplyDelete
  4. ezaty : betul tu..sokong sgt2..mmg ssh nk dpt dlm beribu..insyaAllah nisa leh sabar..thanks ye babe.. =)

    storyfromme : hukhuk..thanks ye..hrap2 nisa leh sabar..(^_^)

    ashikin : yala tek..nasib bait ada juak kwn sebenar..ehe..(^^,)

    "Sahabat itu mudah dicari,bagai pasir berjuta di pantai..namun yg terbaik sukar dikenal pasti, ibarat sebentuk cincin ditgh pdg pasir yg luas.."(^_^)sekadar utk berkongsi..

    ReplyDelete