Sunday, March 27, 2011

❤ Tiba-tiba nak buat FB like button ❤

Selamat petang yg bahagia..bahagia la sgt kot...dgn mata yg mengantuk..nisa meneruskan aktiviti blogwalking ke blog sahabat2 tersayang nisa kat alam maya ni...mencari tutorial untuk make over blog nisa..bg lagi cantik, menarik, tetarik kau memang tembam...ohh!bukan nisa yg tembam..nk wat entry ni pn dgn muka layu nak tido..nisa mesti kuat!jgn tido petang...chaiyok!chaiyok!
Berbalik kepada tajuk entry nisa...tiba teringat komen kt entry ini..ada komen oleh Encik Wan kita..

Dari komen beliau timbul idea nk letak Facebook like button...dulu masa template lama nisa ada gak letak..lepas guna template baru banyak yg hilang..lupa nk save..tu yg dari pagi tadi cari blog tutorial...idea tu baru timbul skang..tadi2 xnak lak timbul..tenggelam je..berat sgt kot..haha..so, sapa2 yg nak letak like button tu boleh la try cari kt sini ye..dan kalau korang bosan yang amat sila-sila la terjah blog si wan ni ye..jgn risau..dia xmakan org punyalah..dia mkn Nasi Ayam jer... (agaknya la..kalau salah korang kena belanja nisa lak makan nasi ayam..ohh..mmg salah pun..hahaha..)...Majukan Blog untuk negara..peace no war!(^_^)

6 comments:

  1. wah! da ada like button da! i like!
    lepas ni, boleh promote blog niesa kat fesbuk pula :)

    ReplyDelete
  2. kiter pon da letak LIKE button jugak kat blog...blaja kat tutorial kat FACEBLOG....

    btw, td kiter blogwalking entri niesa yg lamer2=)

    ReplyDelete
  3. bnyak pikr kod ,
    tuh yang asyk tengelam jea :)

    ReplyDelete
  4. @ezaty
    hikhik...thanks dear...pas ni kita like mengelike...syg kamo!(^_^)

    ReplyDelete
  5. @^^nu[dd]yra^^
    owh..yeke..good2..pas ni leh la niesa like2 entry kawan2 niesa ni..ehe...thanks ya sudi selongkar en3 lama nisa..syg kamo gak!ehe..(^_^)

    ReplyDelete
  6. @missh aryeika
    haha..tu la pasal babe...mata pn dh juling tgk kod..syg kamo three!ehe..(^^,)

    ReplyDelete