Monday, March 07, 2011

♥ Saya Pendamping malam... ♥

Salam guys..(mood suara seram...) malam ni, dengan suasana yang malap...hanya diterangi lampu lappy nisa...kita crita pasal hantu nak??cheewaah!kononnya...nak cerita hantu..banyak la..sendiri penakut..nak cerita hantu!haha...tajuk entry bikin suspen je...kuang3..
Malam ni lewat sikit masuk bilik sebab kena temamkan adikku yg tersayang sampai dia tertido..selalunya my bro ada..tp tadi dia sibuk ngan moto dia kt lua tu ha..yela, org tgh prepare nk join autoshow..ntah apa yg dorang wat kt lua umah tu..si kecik ni plak kalau xde org teman xleh tdo...kesian dia..nasib baik nisa ni kakak yg penyayang dlm kurungan.. =P haha...
Baik ada makna tu..ehe..mesti la baik..sapa xsayang adik oi..adik bongsu lak tu..dah nakal..manja lak..kadang2 geram gak ngan si kendut tu..tp kadang2 dia la penghibur jiwa..telatah budak2 biasa la..wat org geli hati je..tahun ni dia baru masuk tadika..semangat tu nak g skolah..kita tgk la setahun kemudian cm ne..hikhik...kalau dia malas..siap dia nisa tarik tinge..(dengan muka garang ni..gggrrr..!)
Apa yg best adik nisa ni, setiap kali shopping dia mesti ingat akak kesayangan dia ni..haha..sebab dah terbiasa beli makanan utk dijadikan bkalan masa hadapan..beli mkanan utk bwak balik asrama daa...dia mesti tau makanan apa utk nisa..mmg terbaik la adik nisa ni..kadang2 mak bising gak..ingatkan dia beli wat dia bekal..rupa2nya beli utk akak dia ni...haha..chayunnkk! adik ku yg pandai..nggeee~

tgk sampai kerusi2 sekali dia bwak tdo..


ank buah nisa,si gendut ksygan & adik pmpuan
--> tgk mcm2 ragam budak kecik tu...isy2..(~_~)

nota hati : tak kisah la cm mana pn..family tetap di hati..heee~sayang dorg semua!!

9 comments:

  1. adik yt yg bongsu pun cmtu. hikkss. tiap kali sopink msti dia belikan kakak2 dia mknan juga. haha~

    ReplyDelete
  2. haha..adik2 yg baik...dorg bertuah sbb ada kakak yg baik cam kta kan yati??ehehe..puji dri sndri plak.. =P

    ReplyDelete
  3. btol2....aper2 yg jadi pon family tetap di hati ...

    nisa, kiter tag awak balik =)

    http://ceriterachentanuddyra.blogspot.com/2011/03/jangan-pandang-camera.html

    ReplyDelete
  4. haha, baiknya adik niesa. :)

    ReplyDelete
  5. @dyra haha...betul2...family ttp no.1..

    @ezaty baik ada makna tu...hikhik...

    menyelit jap -->ssh tol xde reply to comment..dh try wat asyk xdpt je..ehehe..

    ReplyDelete
  6. hikhik..kdg2 ada makna tu..kalau dok asrama bila time balik kpg je mesti pesan beli mainan..nak nye beli keta bomba yg besar..adoi..haha..mne nk carik tu..

    ReplyDelete
  7. ; comel adek niesa .
    suke tgk picture tuh .

    ReplyDelete
  8. hikhik..thanks..dia si gendut..sebab tu comel...

    ReplyDelete