Thursday, March 10, 2011

❤ Pink Dalam Kenangan....❤

Salam dan selamat petang semua..pada petang yg mendung ini..hujan renyai-renyai kot kt lua.. tiba2 terasa bosan..dah la ari ni

ponteng

keje..tidak disengajakan ok..haha...malam tadi berniat..esok malas la nk g keja...penat otak ni wat keja yg memeningkan..nasib baik penyelia nisa dah isi borang penilaian..kalau tidak..ambik kau..dapat markah teruk2 utk latihan industri..dh niat xnak g keja..alih2 pagi bangun lewat..nasib baik cuti so xbangun subuh...jd hari ni saya bercuti tanpa kebenaran..hakhak..ada aku kesah??bukan selalu pun kan nk merehat2kan otak ni...

Ok..panjang lak mukadimah entry ni..disebabkan kebusanan melanda jiwa..nak siapkan report agak kemalasan..so, nak selongkar gambar2 dalam lappy ni..banyak gak gambar yg ntah apa2 dlm laptop nisa..terjumpa lak folder gambar barang pink..

tu separuh je..sebab niesa besarkan gambar folder..folder "Pink"

dalam folder tu ada byk gambar barang2 nisa cam teddy bear, beg skolah, Pin Butterfly pink, kasut n mcm2 lagi la..tapi dalam banyak2 gambar..ada 2 gmbar yg barang nisa paling sayang tapi barang tu dah xde..hukhuk..(~_~)


Beg Bulu-bulu Pink
Tadaa!!hiasan beg ni adalah hasil tangan sendiri...ni beg skolah nisa time form 5..penat gak nak jahit bulu2 tu..tapi lepas siap menjahit puas hati sebab cantik sangat!lip lap lak tu..haha..Beg tu lebih fames dr nisa masa kt skolah..org asyik tnya je beli kat mana...beg tu mmg la beli tapi hiasan tu jahitan sendiri...tapi lepas masuk PLKN entah mana beg tu menghilang..dah la seminggu lepas PLKN mendaftar untuk masuk poli..xsempat nak cari..hukhuk...sekarang ni tinggal kenangan..ada gambar je..

Handbag & Accessories


Handbag, getah rambut, cekak rambut semua kaler pink & ada bentuk kt situ...cekak rambut je xde bentuk ..rantai tu plak saja letak sekali sebab time ambik gambar barang2 tu niesa baru n beli sekali masa shopping raya..barang2 tu semua dah xde...hukhuk..sedih..tinggal rantai je ada..buah rantai huruf N tu pun dah hilang masa demam teruk tahun lepas..kena x-ray so rantai kena tanggal..my fren tarik xsedar buah rantai jatuh kot..

so, semua barang2 tu dah xda hanya tinggal kenangan..gambar je ada..xpe2..t kumpul duit nak beli barang lain plak..yg pasti mesti PINK!!

4 comments:

  1. mun laki suka pink.. auwwwwww!! haHa

    ReplyDelete
  2. hahaha...ada yg x auwwww!tp teettt!!xpat padah..sensored..hakhak..

    ReplyDelete
  3. wah! pink color. hari pink sedunia la pula, hehe.
    niesa, zaty ada tag niesa : http://ezaty-mylife.blogspot.com/2011/03/sorry-but-i-love.html

    ReplyDelete
  4. hikhik..pinky!thanks zaty..jap g niesa jenguk link tu.. =)

    ReplyDelete