Friday, March 18, 2011

❤ ok!fine!aku mengaku yg aku ni..... ❤

Salam semua..malam ni terasa agak malas nk update entry...yela..penat sangat kot..tp ssh gak kalau x update..terasa cam menyimpan beban yg teramat berat di dalam kepala ni..hari2 nisa ni penat...keje nk cakap berat tak de la..keje pn depan pc je..kepala serabut..kalau boleh nak cite semua yg ada dalam kepala otak ni..terlalu banyak kot..macam tengah fikir masalah dunia plak kan...gembira sudah, marah sudah, rindu sudah and now sedih pulak...(~_~)
Sebagaimana tajuk entry nisa tu..hukhuk..xboleh disangkal lagi yg nisa ni mmg la kuat menangis...dengan ini saya membuat pengakuan bahawasannya saya KHAIRUNNISA BINTI DAHALAN mmg seorang yg congek/cengeng/kuat nangis dan semua jawapan di atas..semalam kompiden cakap strong gurl..kononnya...kuat la sangat..kenyataan yg menyatakan saya ini congek adalah dibuat oleh pembuli2 tegar di Politeknik Kuching Sarawak..ada bukti tau..!

kalau bawak g mahkamah boleh menang ni sebab ada bukti yg kukuh..ehehe...

Mmg dh secara semula jadi nisa ni dilahirkan terlampau sensitif..mood xmenentu je..dah xsabar nak tamatkan latihan industri..serabut kepala hotak ni..apa yg nisa taip ni pun entah betul ke tidak ayatnye...kena cek ngan cikgu Bahasa Melayu ni...masalah2...hurmm...

ihsan pakcik google

6 comments:

  1. alolo, niesa jangan la sedih2 k! niesa kuat. kalau tak, dalam masa penat-penat mesti niesa xboleh buat apa da. sebaliknya mesti da give-up semua but then, niesa boleh juga update blog. spent time dengan bloggers yang lain. so, you're not weakness person k babe :)

    ReplyDelete
  2. hukhuk...terharu lak...thanks ye dear..syg kamu sgt2...(^_^)

    ReplyDelete
  3. khai ! toksah layan sangat depa tuh..~ be strong...

    ReplyDelete
  4. yela jannah..thanks ya dgn semangat tu.. =)

    ReplyDelete
  5. lumrah manusia.. biasa la.. kalo tak mengis bkn mnusia nme nya :)

    ReplyDelete
  6. kuat sgt menangis..btw thanks adamoyu..=)

    ReplyDelete