Friday, March 11, 2011

❤ Nak Join Blog List Cik Wani..! ❤

Malam ni terasa rajin nk join blog list wani ni..hikhik..semenjak 2 menjak ni asyik gila nk blogging..facebook dh xberapa sbb rasa bosan..dekat fb pn niesa approve kwn2 yg dkenali je..tp ada la gak kwn dr SB..tu pn 2 org je..ehe..kalau kwn2 dr SB add..kompom!nisa terus je approve..skang ni bukan nk cakap pasal fb..skang nk ckp psal blog Cik Wani..

Suka tgk blog dia sebab..hahaha..PINK!uhh!nisa ni pantang tgk pink..obses sgt kot..lagi sebab blog dia anda lup2..dh nma blog nisa ni lovecrew..mesti suka love..kan2??then entry dia pn menarik..nisa ni kalau dh follow org nisa tetap akan baca entry dorg walaupun xkomen..kalau rajin komen kalau x baca je la..

so,kalau korang nk join blog list Cik Wani kita ni...leh la click kt bawah tu k...

Cik Pinky Pie Chomel <--click sini

jom join..
Biela

3 comments:

  1. tentiu join :) welcume to da club dear :p

    ReplyDelete
  2. tentiu join dear..welcume to da cluh..hikhik :p

    ReplyDelete