Saturday, March 12, 2011

❤ Join lagi!Our Memory Photo Contest ❤

Salam guys, ok xnak cite panjang2..apa yg penting nisa nk join contest lagi...kalau boleh nak join banyak2 contest memandangkan mood tgh gila nk join contest..(^_^)


Kalau korang nk join contest tu boleh la click kt tajuk contest tu eh...so, nisa nk letak gambar yg sama time family photoshoot sebab suka sgt time tu..

Nisa pilih gambar ni sebab rindu sangat masa2 indah time ambik gmb ni..(^^,)

Macam biasa nisa nak ajak kawan2 nisa join contest ni :
Ezaty
Rusyie

7 comments:

  1. wah! thanks babe :)
    satg zaty join k dear :)

    ReplyDelete
  2. zaty da join & tag niesa. thanks babe! :)
    http://ezaty-mylife.blogspot.com/2011/03/our-memory-photo-contest.html

    ReplyDelete
  3. ezaty : ok..thanks dear...keep in touch..

    Dekcik : thanks ye babe.. =)

    ReplyDelete