Thursday, March 31, 2011

❤ GA Pertama & Teka Jumlah Novel My Shaizhar ❤

Uih..cepat!cepat!hari ni bz pastu on9 pn lewat...buka blog je dapat komen dari Cik Ddyra kita..dia ada tag pasal GA..tarikh tutup 1 April..harap2 la niesa sempat join nih..seperti yg tertera pada tajuk entry..GA ini di anjurkan oleh Shaizhar..syarat2 penyertaan adalah seperti berikut (niesa CnP je...harap maklum..hehe) :

1. Wajib follow blog ini Contest Sana Sini serta blog utamaku di shaizhar
2. Entry bertajuk -) GA Pertama & Teka Jumlah Novel My Shaizhar
3. Letak banner di side bar dan atas entry *wajib berserta link terus ke entry ini
4. Tinggalkan penyertaan id follower dan url untuk entry GA Tersebut di ruangan komen dan bagi tahu Jumlah Novel My Shaizhar (lihat dibawah)
5. Sila ajak kawan - kawan yang lain untuk turut serta.Tag lah lebih dari 1 orang
6.Mesti bagitahu

so, kalau berminat nk join selagi masa masih ada..sila la tekan sini


jawapan : 119

Adakah anda minat/tidak minat (Pilih salah satu) membaca novel
& siapakah novelis Alaf 21 Sdn Bhd kegemaran anda?

Sangat-sangat berminat!Niesa minat semua karya Alaf 21..nak pilih susah..tp yang telebih minat Anis Ayuni la kot sebab novel2 dia mmg best la especially Manisnya Cinta!ohh!suka sangat baca novel tu banyak-banyak kali...hahaha..lagi pun my novel Manisnya Cinta pun besday present...hahaha..so ada sentimental value di situ..haha..

Dengan ini bagi memenuhi syarat2 lain..niesa nak ajak geng2 join GA ni..jom!

Ezaty

Thank cik ddyra tag niesa!ehehe..gudluck semua!!

7 comments:

  1. yeah....dah join....gudlak tau niesa ;p...kalo niesa datang KL antara 22 april hgga 1 mei leh kiter bawak niesa g pesta buku antarabangsa KL kat pwtc =).....giller novel jugakkkkkk

    ReplyDelete
  2. wah! cepatnya. hmmm hmmm hmmm.
    saya sudah kelu. katakan ya untuk join, tapi saya sudah mengantok. alamak! haha. apa-apa pun, terima kasih niesa sebab tag zaty & sentiasa ingat kat zaty :)
    pasal komen yang niesa tanya kat post 'orang macam kita' tu, zaty ada selit kat dalam ni. xpa kan? niesa kan comeyy. [ececeh, nak hambik simpati niesa pula, hehe]
    zaty beli secara online sbb x dijual kat kdai. hmm, agaknya niesa boleh minta tolong encik dD [http://www.ddfabulous.com/] atau encik amir [matahari.books@gmail.com] both of them boleh tolong dapatkan :)sebab encik dD yang kenalkan zaty dengan buku tersebut, manakala encik amir pula taukey [agaknya] company matahari yang terbitkan buku tersebut :)

    ReplyDelete
  3. @^^nu[dd]yra^^
    ehe..thanks babe..laa....pesta buku antarabngsa tarikh tu??adoi..flight niesa 11 mei...melepas la ni....hukhuk..(~_~)

    ReplyDelete
  4. @ezaty
    hikhik..masih sempat lg kot untk hari ni...sempat gk selit menyelit ni..its ok babe...(termkn rasuah kena puji..haha..)niesa suka gak baca kisah2 cm tu sbb nk tau apa yg dorg rasa..lgpn kwn2 niesa pn byk yg cm tu..sbb tu niesa xpnh nk kutuk or hina org cm tu..thanks dear..lepas ni nak terjah blog dorg..

    ReplyDelete
  5. terima kasih kerana turut serta

    keputusan akan di umumkan dalam terdekat.

    ReplyDelete