Thursday, March 24, 2011

❤ Contest Pose Depan Cermin ❤

Selamat petang semua..hari ni cuti sebab ada test jpj..berita baiknya..niesa dah lulus!!yeay!!haha.. so, dengan mood yg terlalu gumbira ni nisa nak join "Contest Depan Cermin" yg di anjurkan oleh Encik Amri kita..


Syarat2nya pn senang aja..ok.Ni syarat2 yg nisa CnP je dr blog beliau..

1) Terbuka kepada semua warganegara MALAYSIA shj sbb mudah nak bg hadiah
2) Mesti follower blog beliau sbb mudah nak tngok kalau de pepe diupdate nanti
3) Buat 1 post "1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin"
4) Letak banner picture kat atas kat dlm blog korunk.. x kisah la sidebar ke kat mana ke dan link banner tu ke contest ni
5) Gambar tu mesti la ORIGINAL yg korunk punya k.. x leh main ciplak2 org lain punya..ramai2 ke atau sorang2 ke yg penting anda mesti ada dlm gambar tuh, pic korunk boleh dalam bentuk statik atau lain2..tp terhad hanya 1 gambar SAHAJA
6) Tag 4 org rakan anda
7) Tarikh tutup 11.59PM pada 23 April 2011
8) Pemenang akan dipilih melalui gambar gaya pose paling sempoi/menarik di depan cermin

nisa pertaruhkan gambar yg tak seberapa ni...(^_^)



so,apa lagi?jom la join ramai2..xsalah kan cuba nasib?kalau ada rezeki menang la..kalau xda nk wat cam ne..terima je lah..ehehe..

Ezaty
Rusyie
Trigyy
Jannah

Nak ajak dorg semua join..kot2 berminat leh la join..kalau boleh nak ajak semua yg berminat join contest tu...jom!jom!

17 comments:

  1. good luck.. klu rjin edi join.. hihi

    ReplyDelete
  2. weee. lamanya due date ni. kena pose elok-elok la macam ni, haha. apa2 pun, thanks babe! da lama x join contest ni :)

    ReplyDelete
  3. edi : okeyh..thanks btw..ehe..

    zaty : haha..tu la pasal..mayb kalau ramai di awalkan kot..memandai je niesa..haha..pose cantik2 dear..ehe..join jgn xjoin..(^_^)

    ReplyDelete
  4. haha. okay okay! kena tempah dress lawa-lawa la ni gamaknya? haha. thanks niesa sebab igt kat zaty :)

    ReplyDelete
  5. hahaha..adoi..kalah la niesa kalau zaty dress lawa2 ni..haha...haha...ur welcome dear..

    ReplyDelete
  6. insyaALLAH nnt saye cube..hehe..

    ReplyDelete
  7. haa..lama tak join..nnt jannah oin..

    ReplyDelete
  8. @Cik Jannah
    oraitz...sma2 la kta memeriahkan lg contest tu...hahahah..

    ReplyDelete
  9. all the best~~ wish me luck too

    http://coklateyes.blogspot.com/2011/04/contest-pose-depan-cermin.html

    ReplyDelete