Wednesday, March 09, 2011

Contest Jangan Pandang Camera!!

Malam ni tiba2 lak nk join contest "Jangan Pandang Camera"..entah apa yg merasuk jiwaku dikala hari yg sangat memenatkan..dulu rajin gak tangkap gambar..posing sana,posing sini..nisa ni boleh dikategorikan dgn org yg gila di photoshoot..pantang jumpa lensa..abis la..xleh wat apa..hahaha..

Penganjur contest ni ialah CIK DYANZJHA..jadi kalau sapa2 yg nk join boleh la klik kt tajuk contest tu..


Syarat yg ditetapkan ialah :
1. Jadi FOLLOWER blog INI.

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.

4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry beliau.

(syaray2 niesa cnp je dr blog cik pengajur..hikhikhik...)


Oppsss!boleh plak terlupa nk tunjuk gambar sendiri..lebih2 plak cam dia yg menganjur...

ini adalah gambar time family photoshoot..ehe..nisa xlain xbukan yg pegang pyung pink tgh2 tu..hikhik...

sahabat2 sekalian...jom join!
Ezaty
Arcmabaharin
Misz Bubble
Miss Nadia

8 comments: