Tuesday, March 15, 2011

❤ Contest Edit Gambar!! ❤

Selamat sejahtera semua!ehehe...balik keje je nisa terus on9 & bukak blog..dah la escape game ada match ngan department len..nk lawan volley ball..mak ai..dorg suh nisa main volley ball??jd pemain simpanan boleh la..tgk la badan nisa ni cam ne..ada hati nk main volley ball...t xpasal2 group nisa kalah..hahaha...gpn xminat ar volley ball...
Erkk!out of topic..actually tiba2 nisa nk join "Contest Edit Gambar" oleh Cik Fiqa kita..
syarat-syarat yg beliau tetapkan ialah :

Syarat2 untuk contest nie senang jer :D
- kena follow Fiqa . Wajib . Sebab Fiqa nie kejam skit :D
-mesti buat satu entry untuk contest nie . tajuk ? suka ati korang la .
-letak banner kat atas tu . bukan gambar ZOMBIE tu , okes ?
-mesti link kan ke blog lapuk nie .
-letak URL post anda kat ruang komen tu
-kalau boleh korang letak banner tu kat sidebar . senang Fiqa nak detect orang yang join contest nie .
-pastu kat bawah gambar tu korang wish besday

Nisa CnP je tu ek..ehehe..kalau korang nk join..boleh la klik sini...


yg di edit oleh nisa plak..


9 comments:

  1. ehh v0lley ball.. my feveret game taw..!! ngee~

    ReplyDelete
  2. Che qyll boleh la u gantikan nisa pasni..hikhik..nisa xmnt plak men volley ball sbb pas main mesti tgn merah + sakit..hikhik..(^_^)

    ReplyDelete
  3. salam kenal.. apa kabar orang sarawak!!? sila jawap di ruangan komen entri sya ni.. hehe

    http://fuyohblog.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  4. http://keylasiri.blogspot.com/2011/03/tennielicious-contest-beautiful-eyes-by.html ha...join ni lak...huhu.. kite tag ye

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah niesa join...thanks ye keyla.. =)

    ReplyDelete
  6. wah! tak sangka kawan zaty ni panai mengedit-edit gambar :)

    ReplyDelete
  7. hikhik...edit guna photoscape je dear...xde la pandai mne pn..skang ni nk blaja gne photoshop plak.. =)

    ReplyDelete
  8. thanx sis coz da join. gud luck ye :D

    ReplyDelete