Monday, March 28, 2011

❤ Contest Adik-beradikku yang Cute ❤

Salam dan selamat petang...entry kali ni nak join "Contest Adik Beradikku yang cute" oleh Encik Fadhirul kita..disebabkan tuan tanah dah invite..so, dengan mood yg santai petang ni..boleh la cuba nasib..kalau ada rezeki insyaAllah dapat la hadiah..hikhik..tanpa membuang masa lagi..kita tgk apa syarat2 yg ditetapkan oleh beliau..

Mesti follow blog beliau!!tapi kalo tak suka follow,tidak diwajibkan.Markah akan ditolak.Haha
Buat satu entry dengan tajuk "Contest Adik-Beradikku Yang Cute"~Dalam entry tu mesti tampalkan sekali banner dan link terus ke entry contest.
Letakkan sekali banner contest ni kat sidebar beserta link skali.Bleh x??^_^
Letakkan satu gambar ja yang sesuai dengan contest ni.Yang penting,pict toh mesti lah pict adik-beradik korang.Tak kisah la letak pict adik,abang,atau kakak.Kalo anak bongsu atau takda pict adik-beradik yang sesuai,yang angkat pn boleh.Kalo semua skali pun boleh.haha
Napa pilih pict ni???Tulis huraian secara ringkas dan padat~
Tag kan sekurang-kurangnya 3orang member.Kalo ramai,lagi bagus.Ye x??hehe.Dan pastikan diorang taw.
Dh siap,tinggalkan link kat comment.

Tarikh tamat contest : 10 April 2011 sebelum pukul 12.00 tengah malam.


Gambar adik nisa plak..

Kenapa gambar ni??nisa pilih gambar ni sebab dalam byk2 gmbar..mata nisa asyik tertarik ngan gmb ni je..pilih2 gmb lain pun gambar ni gak tgk balik..haha..sbb gigi adik nisa comel sgt kot..opppss!terlebih suda..ahaha...

ok cam biasa nisa kena jemput kawan2 lain join contest ni...


6 comments:

  1. good luck niesa =) dah lamer la plak rsnyer x join contest....hahahaha

    ReplyDelete
  2. thanks niesa sebab still ingat kat zaty :)

    ReplyDelete
  3. @^^nu[dd]yra^^
    thanks babe!haa..dh lme x join..jom!jom join..hee~

    ReplyDelete
  4. @ezaty
    welcome dear...mesti la sll ingt..=)

    ReplyDelete
  5. oit..g maner ?xder entri baru pon....hehe...

    jom join....
    http://ceriterachentanuddyra.blogspot.com/2011/03/ga-pertama-teka-jumlah-novel-my.html

    ReplyDelete
  6. @^^nu[dd]yra^^
    hikhik...bz tu yg xsmpt nk update..ok2...nnti niesa jenguk ctu..

    ReplyDelete