Friday, March 25, 2011

❤ 1 Hari 1 Blogger The Faceblog ❤

Salam 1 Malaysia...hepi!hepi!presentation hari ni dah selesai walaupun agak hura-hara sedikit gara2 nisa gelabah tak tentu pasal...the moment yg nisa xkan lupakan sampai bila2...haha..oppss! lupakan pasal kegelabahan nisa tu..back to the topic..balik keja nisa terus je on laptop & buka blog.. ada update dr admin The Faceblog pasal segmen "1 Hari 1 Blogger The Faceblog"

Syarat2 kalau nak join plak

Ahli kepada The Faceblog
Buat satu entry di blog anda berkenaan :

1. Nama @ nickname : Khairunnisa Binti Dahalan
(boleh panggil Nisa jer..)

2. Nama blog & Rahsia disebalik nama tersebut :

Nama blog "NIESA LOVECREW". Rahsia?masa zaman dulu..cheewahh..cam dah tua plak..zaman sekolah la..nisa suka tgk bentuk ❤ lepas tu suka benda2 or perkara2 & apa2 je la yg berkatain dengan ❤ @ LOVE..hahaha..apa lagi bila ❤ + pink..ouhh!lagi suka!sampai la time nisa PLKN my fren bagi gelaran Niesa Lovecrew!oohh!so sweet..terus lekat dalam ingatan..dari situ la timbulnya nama blog tu..ehe...

3. Ceritakan tentang blog anda

Blog nisa menceritakan tentang apa yg terjadi dalam diri nisa sama ada suka, duka, gembira, marah @ disimpulkan semua sekali GERAMJI..macam2 ada..tapi xde la every entry asyik cite pasal diri nisa je..yg membaca nya mesti boring yg amat..sometimes ada gak la cerita pasal tempat menarik kt sarawak or details lagi kat tempat tinggal nisa ni Bintulu, Sarawak..bukan tu je..kira ni blog rojak la kot..xstick dengan satu2 perkara je...rojak pun ada mcm2 jenis..rojak kangkung, rojak sotong, rojak buah..hahaha..teettt!teruskan ke soalan yg seterusnya.....


4. Tujuan anda blogging

Tujuan nisa berblogging pulak ialah tak lain tak bukan adalah untuk membuang masa yg ada..ehhh..tak!tak!tujuan ialah lebih kepada mencari kawan..ikhlas or tak yg nak berkawan tu adalah hak masing2...selain tu. nisa ni suka membaca..so, kadang2 tu kalau jumpa entry yg menarik2 tu nisa akan baca la..n kawan2 yg dah follow nisa tu nisa akan follow balik + baca entry dorang even hanya sekadar silent reader je..kalau ada idea nak komen baru komen..ehe...tujuan lain tu susah nk explain..nanti panjang berjela plak..okeyh!next!

5. Harapan untuk blog anda

Dengan harapan yg menggunung ini..nisa mengharapkan supaya dapat ramai kawan tak kira dimana jua mereka berada...mmg kena la nisa join segmen ni...kira cam 1 Malaysia la tu...errkk..sesuai ke jawapan ngan soalan?sungguh pelik..untuk blog nisa supaya blog nisa dapat berkongsi serba sedikit pengalaman hidup & leh jadikan pengajaran or apa2 je yg sesuai..pengajaran lebih kepada diri nisa sendiri supaya ingat kot..almaklum la..manusia kan mudah lupa...harapan lain banyak kot!(^_^)...

6. Nasihat @ pesanan kepada blogger lain

Nisa berblogging sebab nak tambah kawan bukan musuh..kalau ada silap dan salah yg tidak disedari tu harap blogger2 lain tak ambik hati ehh...kot2 kalau2 ada entry nisa yang membuatkan anda kecik hati ke, sakit hati ke, terasa hati dan semua penyakit hati..nisa nak mintak maaf awal2 eh...peace no war...(^^,)

Letakkan banner segmen dibawah entry anda dan linkkan ke sini..

6 comments:

  1. samer la kiter...blog kiter blog rojak gak....hehe...men sesuker ati jer nak taip aper....=)

    ReplyDelete
  2. ehe...tu la pasal babe..bila berblogging rasa cm best plak..mcm2 perasaan ada..ehe.. :)

    ReplyDelete
  3. suka quote "saya berblogging untuk cari kawan bukan musuh"

    boleh tekan button like tak?? mcm fb??

    hehe

    like like this entri

    ReplyDelete
  4. hikhik..risau kalau2 berblogging dpt byk musuh bkn kwn nnti..abis kena serang xpasal2..haha..ouh..thanks like!haha..terasa cm nk letak plak like button...ohh tidak kamu!!hahaha..

    ReplyDelete