Wednesday, February 23, 2011

Santai bersama keluarga

Salam dan selamat malam!sejak akhir-akhir ni line tenet wat hal plak..nk on9 pn jd xde mood. Tangguh pnya tangguh baru malam ni berkesempatan nk update blog..dah tu line pn nyawa2 ikan je..sabar je la..janji leh on9 gak..dari dibiarkan blog ni bersarang..terpaksa la jd silent reader..nk komen pun susah..nk tinggalkan jejak apa tah lgi..

Seperti yg tertera pada tajuk entry..ada gak la sedikit masa utk bersantai ngan family..tu pn last minute punya plan..sejak beberapa minggu ni semua org asyik bz..kerja..kerja dan kerja.. nisa dengan kerja yg berlambak,buku log yg msti update setiap hari sebab tak lama lagi lecturer nak datang tempat practikal..ada 2 report lagi yg perlu disiapkan dlm masa 2 bulan ni…sabtu ahad plak ada kelas memandu..aarrgghh!tension seketika..so, last Sunday mak ajak bersantai kat Tanjung Batu..walaupun hari nampak mendung memang menunjukkan hari akan hujan..tapi tetap gak pegi..apa la guna org cipta payung yg pelbagai saiz kalau tak dimanfaatkan..ehe…nasib baik balik awal time tu..kalau tak nisa ditinggalkan berseorangan la kat rumah..haha..

Seronok tau..cam main pondok2 plak..

Malam-malam sepi tanpa dunia blogging nih..haha..disebabkan kepenatan mental setiap malam tidur awal..9.30 malam je dah mula nk lelap..penat giler otak ni dowh!!haha..org lain penat badan,otot pe semua..nisa plak penat sebab banyak berfikir..orang account ni mmg byk fikir la kot..bila fikir pasal masa depan plak..aduhai..susah nk cakap..belum kerja tol2 baru praktikal dah terasa kepenatan dan ketensionan..nak futher study plak fikir assignment,quiz dan final test yg pastinya akan berlambak2..betul orang cakap..tak de benda dalam dunia ni senang..

so,dengan kesempatan yang ada dan masa berehat yang seronok...gunakanlah kesempatan dengan sebaik-baiknya..kalau dengan family lagi terasa keseronokannya..ketenangan bila sama-sama bersantai and berkongsi cerita ngan mak tersayang..

Saat indah dan masa yang menenangkan

Seronok sangat leh luangkan masa ngan keluarga tersayang..tp time tu jejaka2 kacak dlm keluarga xde termasuk ayah..semua sibuk..so,yg perempuan2 je la bersantai..xtermasuk dua budak kecik yg sibuk main air tu...hee~

Nota hati : Biar lambat asal selamat..Ingat lah org yang tersayang..pandu cermat jiwa selamat..pesanan khidmat masyarakat ini adalah utk kebaikan kita semua..katakan TAK NAK!nggeeee~(^_^)

1 comment: