Saturday, February 12, 2011

Ini Cerita Aku

salam, lewat plak on9 mlm ni..sepatutnya ni masa utk tido. Tapi disebabkan xleh berjauhan dgn novel yg baru baca dgn nisa ni plak jenis yg selagi xtau ending crita msti xlh lepaskan novel lama2.. "Seribu Kali Sayang" by Anis Ayuni.. tp honestly mmg baca ending dlu pn..nisa xsuka kalau sad ending..kalau sad ending mmg xkan baca pn novel tu..Bila cakap pasal novel ni, dulu penah ada sorg laki ckp pmpuan yg suka baca novel ni berjiwa sensitif dan suka berangan..betul ke?bila dikaitkan dgn nisa plak..sensitif tu mmg xyah ckp ar..itu adalah aku..huhu..kuat berangan pn kira betul gak..haha..ala bknnya perlu bayar pn..free of charge je pn kalau nk berangan..so kesimpulannya, apa yg laki tu ckp pada nisa mmg ada persamaan dgn diri nisa sendiri. Kalau org lain nisa xtau la..mayb semua tu kebetulan kan?

haa..ni novel yg nisa baca skang..
best tau crita dia...

ada byk lagi koleksi novel yg nisa simpan..biasa la nisa ni blh dikatakan hantu novel gak la..pantang dpt novel..kadang2 tu kalau xde duit lebih baca novel on9 je la..tu pn mmg xpuas ar...

antara novel2 yg nisa ada..

Ada byk lgi..tp saja nk tunjuk yg tu..ehe..sekarang ni tgh cari novel "Coke & Sundea" tp xjumpa lg..byk lg la novel yg baru2 nisa xbaca lg..lg pn xda masa gak nk baca..kalau dh pegang novel je habis la xjalan la semua kerja..kalau boleh time mkn pn baca novel..mlm ni kalau xsebab novel mata ni xkan leh tahan berjaga lama2..haha..novel oh novel..(^^,)

2 comments:

  1. i ngan my mum antu nOvel..
    cOke n sundae mmg terbaek.

    siyes.
    xrugi beli.

    ReplyDelete
  2. @..arcmabaharin..
    yeke..aduhai..ni tgh mencari novel tu la..lme da cari tp xjmpe2..nk beli on9 my fren ckp jgn..so bersaba je la..hihi..

    sronok ye mak ngan anak antu novel..leh tumpang sekaki ni..(^_^)

    ReplyDelete